Födelsedag…

På söndag fyller jag år! 
Hela 33 år blir jag. Tycker att jag blivit så mycket äldre detta året. Upptäckte 7 rynkor vid varje öga för en tid sedan -hu! Har inte haft dom problemen innan. Vad göra? Dyr creme? Nja, det vet i f*n. Vet inte om det verkligen hjälper. Man blir ju äldre liksom, det är bara att hänga med. Ju äldre man blir desto mer livserfarenhet får man, så ser jag det. Och det ser jag fram emot! Jag tror att rynkorna är något man får ta på köpet. Det är som livet självt; döden får man på köpet. 
I år har jag bestämt mig för att inte ha något kalas. Nej, i år ska jag ha en dag för mig själv som jag bestämmer över helt själv. Där jag bara gör saker för min egen skull, som jag tycker är roligt. Drömmen skulle vara att gå till frisören och få en ordentlig genomgång. Och lite shopping. Någon god lunch… och en latte… och på kvällen en god middag på tu man hand med min man. 
Och så tulpaner förstås! Det har jag önskat mig i födelsedagspresent sedan jag var liten. Allra helst lila, rosa eller vita. Nu finns det så mycket fina sorter som papegojtulpaner t.ex. Jag älskar tulpaner för att de är så krispigt fräscha! Riktigt lyxigt med ett stort fång tulpaner känns det också såhär i mörka januaritider. 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *