Havanna

Jag har en av de vackraste båtarna i Bohuslän. Havanna som ni ser nedan till vänster är precis det som gestaltar min bild av ett liv här ute. Hon är i all enkelhet så på riktigt. Ingen välpolerad yta, inget skryt. I veckan så togs hon om hand om av Reine, just i tid innan hon skulle gått under av allt regn. Pumpen drivs på batteriet och det hade tröttnat. Tur var att Reine fanns till hands.
Havanna behöver ny startmotor och topplockspackning för att orka lite till. Elsa har fått vänner på varvet och förhoppningsvis så kan de ge henne tid.

Men det finns dagar då behovet är ett annat, och vi vill se mer än det just härvid. Havanna tar dig framåt i ro och med gott om tid. Svårt blir det när du vill se trubaduren på Åstol eller badjävlens Marstrands och dess jäkla liv.

Hur skulle livet här ute vara med ett komplement för att ge livet här ute ny mark, vi bor vid havet med har inte ännu på riktigt tagit oss ut. Med denna så skulle vi få erfara nytt, livet här ute har ju bara börjat och är långtifrån slut. På tiden att leva lite.

Liknande inlägg

2 comments

  1. Måste bara säga dig att fråga gubbarna/gummorna på bryggan ja dom under 78 så avråder nog dom dig/er från just den du har lagt in på bild ,, finns betydligt bättre dvs praktiska snabba och sjösäkra båtar För du som bor där andvänder nog båten mer än bad,,, på Marstrand lycka till Targaägare nje men dess finska kopia har vi på annan ö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *