I söndags

 

IMG_1554

Ja, här ligger jag med mina svullna gravidfötter. Det är söndag. Andreas håller på med senaste projektet; kakling i köket. Mer om det senare. Jag och Rio får roa oss själva den här dagen. Jag har den här dagen gått över tiden 7 dagar och jag är fullständigt less på just det faktum. Har problem med foglossning och ont både här och var, samt att benen och fötterna svullnar. Så när den här bilden tas har jag placerat mig i soffan i arbetsrummet tillsammans med katten. Rio inviger den nya griffeltavlan som Andreas målat och satt upp på min beställning (ja, han är fantastiskt snäll, Andreas. Och ja, jag håller honom sysselsatt. Men han behöver lite olika projekt för sin rastlöshet. Kakelgrejen är nästa… Mycket praktiskt att ha en sån där man med en aldrig sinande energi).

Griffelltavla ska funka som anslagstavla och moodboard. Nu har jag flyttat hem kontoret eftersom jag ska vara en del föräldraledig. Jag kommer att fortsätta jobba, men anpassa mig efter bebisen. Då kändes det skönt att göra några uppdateringar  i arbetsrummet. Det är inte färdigt ännu, så jag ska återkomma till detta. Lite roligt att det redan ser annorlunda ut i arbetsrummet jämfört med när bilderna för reportaget i Lantliv togs…

I matrummet står söndagsfrukosten fortfarande kvar på bordet. Solen skiner, men det är blåsigt och kallt.

 

 

Liknande inlägg

1 comment

  1. Älskar ert hem! Ser på era bilder och drömmer om vårt tänkta färdiga resultat av vårt hem, för jag slås ju mer jag kikar runt här att det är ju nästan precis så som ni har det som vi tänker oss att vårt hem ska se ut…men skulle nog behöva en sådan där lite mer rastlös karl för att det lite fortare ska komma dit:) Lycka till med nya bebisen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *