I Stockholm

Här äter vi frukost på hotell Mornington där vi bor under vår Stockholmsvistelse. Riktigt trevligt hotell! ligger på Nybrogatan så det är verkligen jättenära till allt. Perfekt när jag och Rio går på stan, när han tröttnar och vill sova kan jag bara vika av upp mot lugna Östermalm och gå en promenad där så att han får sova en stund.

Igår satt vi i trappan till Dramaten i solen och tittade på folk, drack caffe latte och åt glass, bara jag och Rio. Hur mysigt som helst. Vart man än går charmar han sin omgivning. Igår när vi åt lunch lyckades Rio charma två killar i 25-års åldern så att den ene såg alldeles lyrisk ut när han gick. För att inte tala om alla äldre damer som han frikostigt delar med sig leenden till.
En solskenstråle!
Nu ligger Stjärnan och vilar och jag ska hoppa in i duschen. Andreas skulle ta en löptur på Djurgården. Idag blir det hektiskt med att träffa vänner, fullt schema. Jag och Rio har avverkat en ansenlig mängd inredningsbutiker under vår vistelse här, jag återkommer med bilder på detta. Bland annat har vi sett Norrgavel, Gysinges ambassad, Garbo Interior, Gertrude Bed and Bath, Hans Mikaels, Sia, Svensk Slöjd osv osv…
På återhörande! En trevlig lördag önskar vi er!

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *