Sommar på terassen

Det har aldrig varit tydligare en dessa två dagar, vi bor mitt i ett paradis. Jag tror inte man kan ha det bättre en vår lilla familj här på signalvägen.
Elsa kommer inom kort ge er lite bilder på hur hennes omfattande projekt går, trädgården är verkligen ngt som ger min blivande frus lycka.
Jag har kvistlackat spånten i farstun, målat den 2 gånger och så har jag såpat plattorna som skall läggas imorgon. Viktigt att såpa dessa plattor innan man lägger dom, de är exremt torra och fyller man inte porerna så fastnar verkligen allt på dom och de är föstörda. Ingen smuts går bort. Men när man har såpat dom så är porerna fyllda och de blir blanka och motståndskraftiga. Ungefär som att valla en snowboard, man måste mätta porerna. Så samma tänk ungefär.

 
 

Posted by Picasa

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *