Stulen cykel!

Skäms på den som tagit min cykel! 
Den var inte speciellt ny, fin eller avancerad. Men det var min cykel. Och nu har jag ingen alls. Cykeln stod parkerad bredvid vår släpvagn nedanför vår tomt. Om det handlar om ett lån är det hög tid att lämna tillbaka den nu. Det går bra att ställa tillbaka den på samma plats där du tog den, du behöver inte ge dig tillkänna, lämna bara tillbaka den. 
Den här cykeln har följt mig i många många år. Jag har många roliga minnen med den. Den har en stor (riktigt stor) paketkorg i rotting framtill och en grå barnsits på bakhjulet. Den har också en registreringsskylt som det står Skogsindustrierna på. Cykeln är av märket Kronan, oväxlad. 
Jag saknar den och vill ha den tillbaka. Jag vill ogärna tro att man ska behöva låsa fast barnvagnar, bobby cars, cyklar och liknande varje kväll. Men det här gör mig bekymrad. 

Liknande inlägg

5 comments

 1. Åh nej! inte den fina pärlan. stackars elsa, nu utan kronancykel. och den fina skylten dessutom. 🙁
  visst blir man trött av människors ohederlighet. helt galet när en person tar från en annan. Hoppas att han kommer tillrätta.
  kram
  Pearl

 2. Fyfan!
  Det värsta som finns! Fattar inte varför cyklar är som allmänt gods för många! Förstår att du blir ledsen 🙁

  Min finaste cykel var en damtralla med trähandtag som alltid stått i min mormor och morfars sommarstuga och som jag med lycka fick när jag gick i högstadiet, den snodde ett fyllo. Han byggde om och målade cykeln. Polisen kunde inte göra något eftersom det inte gick att bevisa att den va min, trots att vi visste vem som hade den!

 3. Ön är liten och ögonen många. Hoppas den kommer tillrätta. Men cyklar va…. låses alltid! Men jag förstår vad du menar… man vill inte tro att det behövs när man bor så ”isolerat”. Men det finns väl dom som snor cyklar på öarna och tar dom till fastlandet och säljer också. Du ska inte dragga runt kwia? JN

 4. Sicket skit! Får la gå ner å låsa våra 🙁 Du har ju nyckel in till nyckelskåpet om du behöver låna. Hoppas du hittar den snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *