Äntligen fredag!

Fredagar är härliga! Nu är den äntligen här igen och det blir säkert en trevlig dag. Just nu vilar Rio och jag jäktar runt och hänger tvätt, plockar, bäddar, plockar lite mer, diskuterar med elektrikern (vi är förvånansvärt överens idag) och packar badkläder.
Om en stund ska jag och Rio ta bussen in till stan för att där hämta upp Andreas och sedan kusin Noah på dagis. Sedan bär det av till Lilla Bommen för veckans simträning. Eller Minisim som det kallas. Ett förstadie till simskola skulle man kunna säga. Man tränar vattenvana, att dyka, att vända tillbaka till kanten och att hålla andan. Förhoppningsvis ska Rio kunna simma när han är 4 år.
Eftersom vi är barnvakt till Noah idag ska vi simma med båda barnen – det ska bli kul! Hoppas bara inte att Noah blir blyg och inte vill följa med mig ner i poolen.
Arbetet med vår veranda fortskrider. Nu äntligen är de sista fönstren på plats så nu slipper vi frysa så. Temperaturen har ju sjunkit här på Hälsö, det är vackert men 8 minus och då känns det när man har hål i ytterväggen som mäter 3 x 1, 5 m… Brrr! Känns som att frysa är vårt kall liksom sedan vi flyttade hit.

Önskar er alla en trevlig fredag! 

Posted by Picasa

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *