Bebis!

Idag har vi gjort rutinultraljudsundersökning och fått se våran bebis! Det är så mysigt, man blir alldeles pirrig i kroppen av lycka. Allt såg bra ut. Dagens maskiner är så kompetenta, det var stor skillnad på detta ul och det vi gjorde för fyra år sedan vid den tiden med Rio. Vi har sett bebisens hjärta med alla kamrar, urinblåsa, fingrar, tår, fötter, hjärnan, ryggraden och så vidare.

Jag är i vecka 17+4 idag och det ger beräknad födelse i mitten av mars 2013. Men som vi alla vet är det ett datum man kan ta med en nypa salt… Vi fick vänta 3 fullgånga veckor över tiden på Rio. Hoppas att det inte blir så denna gång, men vem vet.

Jag har sedan förra veckan börjat känna små kickar och boxar. De känns starka för barnets storlek så det kanske är en fighter (!).

Jag är stolt och glad över min lilla bebis. Nu ska vi snart åka hemåt ön till vår lille treåring och ha fredagsmys. Älskar min familj!

Trevlig fredag på er.

Liknande inlägg

3 comments

  1. Hej Elsa. Det här är Sara, Fredrik o Elias , vi som bara bygger och bor ovanför kiosken. Vi ska ha vårt andra barn i januari. Det ska bli spännande att vara förälaledig på hälsö. Grattis till bebisen. Hälsn Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *