Burberry

Just nu längtar jag lite till Barcelona. Jag och Andy hade ett par magiska dagar där sensommaren 2006. Det var shopping, drinkar, sena nätter och gatuliv. Den tiden på året är Barcelona skönast på nätterna, då är temperaturen som bäst. Jag fyndade ett par Burberry-heels som jag älskar. Otroligt snygga, otroligt wearable. Kvalitet helt enkelt. Har ingen bild på dem nu, men det kan jag bjuda på vart det lider.

Ska man ha högklackat underlättar det om de är av god kvalitet. Har tre par sådana i min garderob, varav Burberry´sarna är ett par. De andra är ett par svarta urtjusiga från fyrtiotalet som min mamma fyndat på loppis eller Myrorna för säkert 20 år sedan. Tredje paret är också från min mamma; faktiskt hennes bröllopsskor! Väldigt 70-tal, men söta och gångbara. Har inte hittat någon riktigt bra match med dem ännu, men de har fått en hedersplats i klädkammaren för att jag ska komma på sätt att bära dem på.

Men åter till Barcelona. På sensommaren har de stor rea, som de flesta affärer som måste rea ut sommaren för att få plats för hösten. Det är då man ska slå till! Det är ungefär enda gången jag kan gå in i en butik som Burberry för att faktiskt handla. Rabatter i 70% klassen gör ju ett par skor överkomliga. Iallafall en gång vart femte år.

Nu spanar jag på dessa:

Sky high, men oh så snygga…

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *