Buteljgrönt

 

 

Ja, jag vet, det snöade inatt. Men här på Hälsö vaknade vi idag till ett fantastiskt väder med strålande sol som jagar bort is och snö. Våren är definitivt här. Men den är lite kall än så länge, det får jag tillstå. Som jag berättade om har övervåningen vårpimpats. Ni som känner mig vet ju att pimpla/dekorera/inreda inte behöver betyda att det är pynt överallt. Det får jag ångest av. För mycket prylar och grejer över lag blir jag nervös av. Rastlös. Jag vill ha det vilsamt omkring mig. För mig innebär det; inte för mycket färger på en gång, inte för mycket saker som inte har en funktion eller ett bruksområde, inte för mycket saker framme och att var sak förvaras på sin plats. Nu har jag lyckats ganska bra på övervåningen. Skönt. Jag får ro av ordning och reda.

Nu har jag bytt ut lite kuddar i sofforna där uppe för lite mer känsla av vår. Jag förvånade mig själv med klara färgerna grönt och gult! Herregud. Tänkte visa er de gröna inslagen. Det finns en färg som kallas buteljgrön, och den är vacker tycker jag. Ljusstaken Top Light (DesignHouseStockholm) sitter i en rejäl champagnebutelj i fönstret ackompanjerad av en annan i en gammal olivoljeflaska. Ihop med de nya kuddfodralen (hm.com) blev det ett vårigt grönt stråk. Ser fram emot när sommarens grönska hittat till balkongen också.

Njut våren och dagen!
(blunda för snön)

 

Liknande inlägg

2 comments

    1. Jaaa du, Angelica. Varför vill den inte komma ut? Det undrar jag också. Kul att du gillade färgen! Jag är ju ganska svart-vit, men den där kändes som ett bra komplement. Också låter det snyggt; b u t e l j g r ö n t.

      Förresten, det där med termometern. Jag fick oväntat användning av min fula idag, så att förpassa den till soporna rekommenderar jag inte…

      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *