DIY: Istället för gran – isig mobil

 

Jag tycker om vackra kulor, eller pumlor som det också kallas. Ett ganska tidigt julpiff jag gjorde var en installation, eller mobil om ni så vill, i ett av fönstren på verandan. Det blir väldigt fint när ljuset faller in. Kan man inte ha julgran inomhus tycker jag att detta är ett bra DIY-tips. Och DIY (Do It Yourself) är ju hur stort som helst nu. På svenska brukar man säga ”gör-det-själv”… Det kanske kommer en spaning om detta så småningom, vi får se.

Kulor helt i glas tycker jag är väldigt vackert! Skirt, klassiskt och gångbart till mer än jul. Jag tröttnar aldrig på dem.

Min mobil skulle ha en isig känsla och signalera vinter. Jag kombinerade kulor i klarglas från Meander Inredning, några glittriga snökristaller från samma ställe med iskristaller i papper från Julias Vita Drömmar. Den randiga kulan är från IKEA. Allt är upphängt i tunn, tunn transparent tråd. Kan funka med tunn fiskelina också om man har det.

Tror minsann att den här får hänga kvar hela vintern.

Liknande inlägg

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *