Dregen pratar om kärleken till en ö

…och jag kan bara instämma. Jag tycker att han är rätt skön, Dregen. Gillar att han aldrig försökt vara nån annan än en nässjöbo med småländsk dialekt. Visste ni att han är gift med söta Pernilla Andersson? Lite förvånande kanske. De har gjort en grym låt tillsammans som heter Min far och jag, kolla den. Och sedan är det kult och word! att ha spelat i Hellacopters. Har faktiskt en riktigt snygg signerad bild på honom som jag räddat undan Andys försök att bli av med den…

dock inte denna, min är mycket snyggare

Jordbruksverket håller på med ett projekt om landsbygden och dess möjligheter. Att landsbygd och skärgård kan erbjuda en livskvalitet som är högre än någon annanstans. Att man kan välja att bo på landet utan att ge avkall på någonting. I dagens internetsamhälle är ju det möjligt. De har bett ett antal personer skriva om vad landsbygden betyder för dem. Och här är vad Dregen har att säga:
Dregen som gästkrönikör på Jordbruksverket

Nu åker nog fan den där bilden upp.

Liknande inlägg

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *