Elementmålning och vånda

Andreas är duktig och har orken och disciplinen att fixa iordning elementet till verandan. Detta satt på övervåningen, men eftersom vi satt balkongdörrar där passar det inte längre. Men med Eriks hjälp ska vi konvertera det till användningsområde veranda. Andreas har borstat rent och målat. Vad jag gör? Mailar, mailar, mailar. Har lagat mat, diskat och plockat undan. Sitter här och snorar och tycker synd om mig själv för att jag ska gå upp 04.15 imorgon bitti. Det blir en riktigt hektisk dag imorgon, det kan jag lova. Ska göra ett reportage så det gäller att huvudet på skaft och alla sinnen öppna. Olyckligtvis är det deadline vid midnatt, så det blir till att jobba frenetiskt… Synd att jag är så förbannat förkyld.
Posted by Picasa

Liknande inlägg

1 comment

  1. Hehe! Tack för din uppmuntran.. Kan alltid behövas.

    All heder åt er också för den delen. Det är inte alltid lätt men det är LÄTT värt det.

    Jag tog nyss bort min så kallade etikettsamling då jag verkligen är sämst på att skriva rätt namn/etikett Ex så har jag två olika för köket, en heter ”kök” och en ”köket” och så fortsätter det… suck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *