En röst i natten

Sant Alessandro, Italien
Tisdag 30 maj 2017
Klockan 23.16

Funderar på att börja blogga igen. Funderar alltså. Har inte bestämt mig.
Vad tycker ni?

Eller, egentligen spelar det väl inte så stor roll. Det är roligt om ni läser, men egentligen gör jag det för min egen skull. Bloggen är ett sätt att kommunicera, kanske med mig själv? Med mig själv i framtiden, eller bakåt i tiden. Att sätta ord på det jag känner, tänker, gör. Att skriva har alltid varit mitt medium. Att vara utan det har varit… svårt. Att vara utan känns som att jag går bort mig i irrgångar. Tiden har inte räckt till. Tankarna varit för spretiga. Tempot på livet för högt. Kreativiteten noll.

Jag har inte mer av något av det jag räknade upp varken nu eller framåt i tiden. Men jag känner ett stort behov av att få vara kreativ. Reflekterande.

Så vi säger väl det. Att jag sover på saken.

Liknande inlägg

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *