First Yellow

 

Jag vet inte.

Nu är det stiltje. Julen bortplockad. Vintern kvar. Ena dagen blött, grått och tråkigt. Andra dagen som idag kallt och lite snö. Våren långt borta. Ingen idé´att spana vårtecken ännu. Därför har jag medvetet hållit mig ifrån trädgårdsdrömmar. Men så idag sprang jag på en bild som jag inte kunde motstå:

Foto: Annika Christensen

Visst ser den spännande ut; Pelargonium First Yellow. Blev utvald till årets pelargon året 2012. Tror nog jag ska skaffa några såna. Nu blev jag också lite sugen på att skicka efter någon frökatalog för att drömma… Jag och Rio har faktiskt redan hunnit prata lite om vad vi/han ska så. Han vill ha morötter och kanske potatis. Klart han ska få! Vi får hoppas på lite bättre förutsättningar för växtligheten den här våren och sommaren (i år tänker jag inte ta av fiberduken förrän till midsommar).

Har ni börjat trädgårdsplanera ännu?

Jag ska försöka göra drömmandet och planerandet med måtta eftersom jag inte vet hur mycket tid och ork det blir till trädgård och odlande detta året med tanke på vår nya familjemedlem som ska komma i mars. Men lite fröer i odlingslådan ska jag väl hinna få ner.

Trevlig kväll. Over and out.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *