Husligheter med soundtrack

Igår kväll gjorde jag sylt och gelé. Husligt va?! Som soundtrack hade jag dock Marianne Faithfull (för att jämna ut det lite). Där stod jag med min nyinköpta saftsil och lyssnade på en dam med rätt mycket erfarenhet på området sil. Fast kanske inte just av samma sort… (Marianne Faithfull har nog aldrig syltat och saftat). Lyssnade igenom ett par plattor och kom fram till ”Easy come easy go” som jag verkligen gillade. 
Kan rekommendera hennes tolkning av Black Rebel Motorcycle Clubs ”Salvation”, som för övrigt är ett av mina favoritband. Hon gör den tillsammans med Sean Lennon, John Lennons son. Om ni kollar youtubeklippet jag gömt i länken (Salvation) ser ni hur kusligt lika far och son är. 
Well. Hur gick det med bären då? Jodå. Vet inte om gelén har stelnat ännu, men det såg lovande ut. Tre burkar med röda vinbärsgelé har jag nu. Det blev också 3 lite större burkar med sylt som jag gjorde på hälften jordgubbar, hälften röda vinbär. Som en liten joker stack jag ner en kanelstång också, får se hur det blir. 
Måste erkänna att jag längtar lite till hösten med söndagsstek och gelé nu…
Ha´t bra. 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *