I mitt badrumsskåp

 Jag har lite svårt för dofter som är alltför påträngande och söta, t.ex. BodyShops jordgubbsprodukter – uäck! Can´t stand it. Men det finns alternativ! Serien ”Sweet Lemon” är underbart frisk och uppiggande. De har också en serie som heter Moringa som är fräsch som en vårvind.

I vinterknastrigt torra tider som dessa är jag glad att jag har mitt bodybutter från The Body Shop. Fick det av bror och hans fru i födelsedagspresent. Tack! Gör underverk för huden. Lite magiskt trolleri faktiskt, efter en insmörjning blir huden len som sammet och känslan stannar kvar i flera dagar! Rekommenderas varmt. När jag får några slantar ska jag investera i denna 
härliga duschcreme i samma serie. Om man sluter ögonen och låter skummet flöda i duschen så kanske man för ett ögonblick kan glömma bort vinterkylan utanför…?
Enjoy your lunch!

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *