Kuber i plywood

 

Lite fler bilder, nu i dagsljus, på kuberna i plywood. Vi blev väldigt nöjda! Jag har ett inte helt okomplicerat förhållande till plywood, men här tycker jag att det blev bra. Har kommit på att det måste vara kvistfri björkplywood om jag ska kunna tycka om det. Annars hamnar det för nära furupanel. Den kvistfria björkplywooden blir lite ljusare, nästan som tunt tunt laserat med ett lager vitt. Snyggt! Den passar bra ihop med min favoritfärg just nu; buteljgrönt.

De här kuberna är bara placerade på varandra, inte fastgjorda i något. Det gör dem väldigt lättplacerade och med all världens kombinationer. Valfrihet. I like it. Nu kan man undra hur det här går ihop med småbarn. Det kanske det inte gör. Beroende på vilken typ av personlighet barnen har. Rio är tacksamt nog inte klättrar-typen, så jag är inte orolig för att han ska rasa alltihop. Dessutom är de inte riktigt så lätta att rasa. Men har man en liten som just börjar gå och tar sig fram genom att hålla i saker kanske man får tänka om.

Trevlig lördag på er!

Liknande inlägg

2 comments

 1. Hej,
  Vad fint ni bor! Jag sitter just med tidningen Lantliv framför mig och fastnade då på reportaget om er. Det är något visst med den västkustska skärgården. Besöker den varje sommar, brukar då hyra stuga i Tanumsstrand och sedan åka på dagsutflykter därifrån.

  Här kommer jag absolut att titta in igen!

  Kram Malin

  1. Hej Malin!

   Vad roligt att du tittar in här! Ja, visst är det något speciellt med västkusten… Både jag och Andreas är ju från Småland, så att bosätta oss här var något av en dröm för oss. MalinsDiner låter spännande, poppar in där inom kort.
   Kram,
   Elsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *