När lugnet sänker sig

…så älskar jag att sjunka ner i en av fåtöljerna på verandan. Visst ser det mysigt ut?! Gärna med ett bra magasin eller trädgårdsböcker. Verandan är en höjdarplats i vårt hus, alla tider på dagen. Men just den här stunden när skymningen börjar komma men man fortfarande ser allt, vågspel på vattnet, en och annan båt fortfarande ute, måsarna som fortfarande cirkulerar – underbart. Jag tänker varje gång jag sitter där på hur tacksam jag är över att vi bor just här. Jag lever drömmen.

Blev väldigt nöjd med de här pelargonerna. De är mörkt blodröda med kraftigt mörkgrönt växtsätt. Jag köpte först en i den lilla nya butiken i Klåva, ”Syster Grön och Fröken Söt” tror jag heter? Sedan har jag varit inne och frågat efter fler, men de har inte varit lätta att få tag i. I fredags var jag och Rio en på Lisebergs Trädgårdsdagar och precis när vi var tvungna att skynda oss därifrån hittade jag dem. Kärlekspelargoner på erbjudande! Jag slog såklart till på ytterligare tre, så nu har jag fyra. Har tagit en stickling av den första jag köpte. Hoppas att den tar sig för jag vill gärna ha fler.
Posted by Picasa

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *