Nu längtar man ju lite till Åre…

…eller hur? 
Ni som känner mig vet att jag inte är den flitigaste utförsåkaren. Men jag är väldigt bra på afterwork. Fika. Strosa. Eller varför inte ta liften utan vare sig pjäxor eller skiddon upp till trevlig stuga och äta lunch. Bara för att ta densamma ner igen. Inte mig emot. Bara hänga liksom. Och det är precis det jag gör när jag är i Åre. And I LOVE IT! 
Jag och Andy har ju en speciell relation till Åre… Det var ju där vi träffades. Och hade det inte varit just där vi råkade ses hade det kanske inte blivit vi. Den här julen tänker vi ta nattåget tillsammans med Rio och åka  till just Åre. Ska bli hur mysigt som helst! Snö, skog, renar, hundar, god mat och en papegoja kommer ackompanjera vår jul. Och så goda vänner förstås. Längtar! 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *