Rapport från Mammons Tempel

Så till det här med resan till Ullared, hjärtat av tokkonsumtion. Vi startade med lunch på ett överfyllt Burger King. Pojkarna fick äta litegrann och det gick ganska bra, gästerna på borden bredvid var ganska tålmodiga… En liten kille som inte vill äta utan protester, och en annan som helst vill stå upp i barnstolen och som blir tokig när han inte får det. Så det låter en del när vi är ute på lokal. 

Därefter tågade vi och grabbarna in på Gekås. den superbilliga affären i Ullared.

På Gekås finns allt. Det är inte klokt. Jag har bara varit där en gång tidigare och det är flera år sedan, mindes inte att det finns så kopiöst mycket grejer. Avdelningarna vi riktade in oss på var hygien och rengöring, barn, leksaker och livsmedel. Schampo, tvål, hårspray och annat går att fynda bra. Jag köpte diskmaskinsmedel 90 tabletter för 67:- Gott, då behöver vi inte köpa det på v ä l d i g t  länge. Tvål har vi också så det räcker länge nu. Tandkräm är för det mesta slut hemma hos oss, men nu blir det ändring på det. Fyndade också tandborstar för 10 kr/styck. Tja, och sådär höll det på. Köpte julklappar till Rio, till Jessica, Jenny, Noah och Tova aka Pärlan. Noah är väldigt tacksam att köpa julklappar till just nu; man letar fram en leksak, visar honom den, kollar reaktionen och kan avgöra om det blir succé. Han kommer ju inte ihåg att jag visat honom den!

Fångsten från resan till Ullared resulterade i tre kassar. Rios lekmatta blev bra! Overallen med stjärnor blir nog bra och dynan till hans barnstol blev också väldigt bra. Ja, det blev alltså en lyckad utflykt!
P.S I Ullared finns ju verkligen allt, även sällsynta människor med intressanta dekaler på sina bilar… ”Blinka med blåljusen om du vill rejsa!” 

Liknande inlägg

2 comments

 1. Coolt att du har börjat upptäcka Ullareds fantastiska värld *fniss*
  Ett shoppingens mecka om man sållar riktigt hårt bland utbudet. fynden finns där mitt bland allt annat. ibland iallafall.

  vi har en finfin husqvarna vedspis på ben(nyrenoverad) som vi inte använder. intresserade?

  …tack för att du är du förresten. du är bra. puss på dig!

 2. Bästa lilla vän!

  Klart vi är intresserade! Vi har murstock i mitten av huset och således möjlighet att ”koppla in” vedspisar eller kakelugnar i varje rum. Vi ska ta dit sotaren så fort vi kommit på plats för en inspektion av piporna. Vi hoppas att alla går att använda! Har ni möjlighet att härbärgera härligheten ett tag till, tills vi vet vart den kan få bo? Tror att den skulle kunna vara jättefin i det blivande kontoret eller vardagsrummet där nere.

  Ja, Ullared. Du vet ju. Att det kan vara så roligt att fynda! Det är ju en sport liksom. Nu hade de jättefina Brioleksaker till bra pris.

  Hoppas dagen blir bra! Puss o kram, vi hörs (och det är ett tvång).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *