Sköna maj välkommen!

Vilken dag!! Idag visade termometern på 26 grader när vi åt lunch och 14 grader i vattnet vid 21-tiden när jag öste båten. 

Rio vaknade till och gnydde lite vid kl. 05.12 imorse. Jag kastade ett getöga på klockan och provade att vänta och se om han bara drömde eller vände sig om. Det gjorde han nog för vi somnade om och jag vaknade igen vid kl.08.00! Rekord tror jag. Rio sov fortfarande så jag smög ner och satte på kaffe och hämtade tidningen. Efter en stund hörde jag att han var vaken och då tassade jag upp. Då satt han i sängen och utbrast ”Heeeej!” med eftertryck till sin tiger som låg vid hans fotända. Sedan pratade han en stund med de andra gosedjuren och sen gick vi ner och åt frukost.

Det första jag gör på morgonen är att öppna verandadörren till altanen. Jag går ut ett par steg och smakar på morgonluften. Sedan sätter jag på kaffet.  Den dörren brukar förbli öppen resten av dagen om det är fint väder. Så även idag. När Rio ätit färdigt sin frukost brukar han gå ett varv på altanen och fickparkera sin bil en stund. Blir livet mycket bättre än så?  

Posted by Picasa

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *