Snö mot regn

Hemma igen, dock lite senare än planerat. Stormen tog tag i sylarna och blåste vår avfärd ett dygn framåt. Det kom ordentligt med snö i Åre och på väg mot stationen så förbannade man sig ngt över att man knappt kunde ta sig fram, men så fort jag steg av tåget på GBG´s station så ångrade jag mitt jämrande. 7 plus och regn är fan det värsta vädret som existerar. Jag kan ta snöstorm alla dagar i veckan bara jag slipper detta. Jag ser mig som en ambassadör för Göteborg, men med detta väder skulle jag nog inte råda ngn att åka hit. Kom tillbaka i Maj. Men om du nu måste hit så se till att köp dig en dyr gran, massa ljus, skumtomtar, en pall lådvin, vacker fru (svårt att köpa kanske), en bedårande son (ännu svårare att köpa, men ni fattar vad jag menar) och dina drömmars hus så klarar du det. Annars är parkbänken inte långt borta. / Andreas

Liknande inlägg

2 comments

  1. Haha! Och jag som ä l s k a r vädret den här vintern! Varmt och gött med 9 plus på morgonen när man ska till jobbet, perfa! Njuter varje sekund.

    Hmm.. Men det finns ju snö på sprayburk om det verkligen kniper för din del 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *