Sommarlängtan och bloggtips

Nu längtar man en del till sommaren, eller hur? I helgen fick vi känna smaken av det som komma skall i söndags när jag grillade. Gjorde en god sallad till med mozzarella, tomat, och basilika, olivolja och salt. Och det lockade fram ljuva minnen! Mmm! Jag älskar grillat.

Förra året hade jag massor av sallad i den stora odlingsbädden som Andreas byggde till mig. Det var lyxigt att bara kunna gå och plocka. Jag tänkte köra samma grej i år. Funderar på att vara ambitiös och förgro inomhus för att få lite snabbare resultat… Vi får se.

Någon som har en väldigt fin köksträdgård är Karolina som har bloggen It´s a house. De har gjort en riktig resa med sitt hus! De har också hunnit anlägga en fin del av trädgården för kryddor och örter. Visst är den fantastisk?

Drömmer om att kunna ha det så här den dagen vi får utöka tomten (om vi får det). 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *