Ssschy: jul


Okej. Egentligen får man väl inte skriva detta ännu? Men jag erkänner: nu längtar jag efter julen!

Den här hösten känns mest som en meningslös transportsträcka inför advent och jul. Ivrigt ackompanjerad av: regn, blåst, översvämning, lerskred, höga flöden-varning. De där tre fina dagarna härom veckan stod jag inne på svenska mässan. Då vet man inte ens om det är natt eller dag. So much for the nice weahter. Så nu ger jag upp och erkänner: jag längtar till julen.

Det hela briserade när jag var på Det Stora Varuhuset i Liten Håla i Småland och handlade i helgen. Fick ihop 10 bra presenter till Rios adventskalender (14 to go…), lite mer utebelysning så att vi kan ha ett riktigt Lisebergsträd i vår trädgård – och köpte ett jättesött litet hus som lyser till Rio från Konstsmide.

– Amerikanskt, sa Andreas skeptiskt.

Kanske något. Om jag verkligen måste erkänna. Men väldigt sött… Och tänk hur mysigt det kommer bli att läsa godnattsaga med det lilla huset tänt!

Halva nöjet med julklappar och presenter är ju inslagningen tycker jag. Att få göra riktigt fina klappar långt ifrån butikens reklampapper. Så nu kliar det i fingrarna att börja slå in klappar!

Liknande inlägg

1 comment

  1. Du ska få ett fint inslaget paket utan innehåll, bara för sakens skull. Jag lovar! 🙂 Kram till halvtid! JN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *