Tempo

Den här veckan har känts ganska hysterisk. Idag är det äntligen fredag – som jag längtat! Ikväll ska jag sjunka ner i sofforna tillsammans med min efterlängtade familj.

Det har varit fullt ös hela veckan. Jag har läst godnattsaga för Rio en kväll denna veckan – EN! Jag har nog inte varit borta såhär mycket kvällar sedan han föddes. Andreas är utomlands två dagar så det är barnvakten som läst saga de två sista kvällarna.
Jag säger som en kollega och vän; ”andra styr min tid!” Bah! Mässa i dagarna tre gör att hela schemat blir skevt. Man hinner inget annat. Nu är den ihopplockad och klar, nu kommer snart en lugnare november (det kanske är november som är min månad? Skrev ju att jag trodde på oktober efter en shitty september, men hittills följer oktober i samma spår…)

Imorse lämnade jag huset under en alldeles stjärnklar mörk himmel. Hösten är verkligen här, och med den vackra stjärnhimlar. Satte kurs mot bilverkstan för att få in bilen på service. Den där lampan har lyst irriterande länge nu. Klockan hade inte ens slagit 06.00 när jag körde iväg. Kändes som sista elddopet innan den efterlängtade fredagen äntligen kunde infinna sig.

Nu är det fredag efter lunch och det innebär att det inte är många timmar kvar till fredagsmyset! Idag tänker jag hämta lilleman lite tidigare och promenera hem från dagis i det vackra vädret.

Önskar er en riktigt skön fredag eftermiddag!

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *