Tidningar, tidningar, tidningar

Ni som känner mig vet att jag är galen i tidningar. Inte dagstidningar utan magasin. Färgfyllda, frasiga tidningar fyllda med massor av inspiration kring inredning, trädgård eller flärd. Den dagen man kommer hem och det ligger en ny tidning i brevlådan är ju  l y c k a !! Då vill jag helst avboka allt inplanerat och bara krypa ner i soffan och tillbringa hela kvällen med min tidning och hänga fram skylten ”Stör Ej!”

I julklapp önskade jag mig prenumerationer på tidningar och tipsade alla i familjen om www.tidningskungen.se Det perfekta presentstället! Där finns alla prenumerationserbjudanden man kan tänka sig på alla tidningar man kan finna. Ett eldorado för mig med andra ord! Jag brukar knappt tillåta mig själv att gå in på sidan eftersom köpdraget i fingrarna blir för mäktigt. Man måste ju hinna läsa alla tidningar också. Att ge bort en prenumeration kanske kan tyckas tråkigt, men blir så uppskattat. Varje gång ett nytt nummer dimper ner i brevlådan får man ju presenten om igen!

Flera familjemedlemmar nappade på julklappstipset och det resulterade i två helårsprenumerationer, den ena på Lantliv och den andra på ELLE Interiör. Lyckliga jag!

Liknande inlägg

1 comment

  1. Oj oj oj, vilken jul och nyår ni måste ha haft. Jösses, likheterna med Drömkåken finns ju dessvärre där. Tur att de nya invånarna på Hälsö har råg i ryggen och mål i mun 🙂
    blä för frysta rör och toaletter. vi testade också det precis innan jul. inte muntert direkt.
    behöver jag säga att jag är väldigt nyfiken på nya huset?! jag kommer och inspekterar vid tillfälle. skit samma om gästrummet håller 12 grader. vill minnas att det var något liknande när jag hälsade på dig i Barca *fniss*
    stor kram till världens bästa Elsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *