Vafalls?

Den här bilden tog jag i oktober och det kändes så sorgligt. Även om den lilla livsen på Hälsö då hade kraftigt reducerade öppettider kändes det ändå vemodigt och lite skrämmande. Nu skulle den mörka vintern komma och alla månader fram till maj 2011 var ju bara så långt borta att det inte ens gick att föreställa sig hur livet skulle se ut då.

Nu är det slutet på januari och jag överraskade mig själv med att tänka att det inte är så långt kvar tills affären öppnar igen. Ett tu tre så är det april, påsk och sen vips är det maj!
Igår när jag var vid affären för att hämta posten (vi har ju postfack på Hälsö, och de ligger precis vid affären) hände något skumt. Jag höll på att tvärstanna mitt i steget, för bakdörren till affären var öppen! Det brukar den bara vara när affären är öppen eller de lastar in och ut varor. Utanför stod ett gäng sopsäckar. Inne i butiken lyste det! Döm av min förvåning. Jag gick dit och gluttade lite. Därinne stod en kvinna och rengjorde en frys, hm? Henne har jag inte sett förut. Nya ägare? Tidig förberedelse för öppning? Eller utförsäljning av inventarier och fullständig stängning för alltid? Eller bara upprensning från vattenskadan jag hört att de har i fastigheten?
Den som lever får se.
Posted by Picasa

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *