Catching up

Heeeej!!
Va längesedan det var! Detta beror som ni kanske räknat ut på Fullt Upp. I december har det blivit packning, sedan var det själva flytten, därefter försöka hitta sina grejer, inget bredband och lite oväntade vändningar med huset. Sedan ett par välbehövliga dagar i Jönköping över jul, och nu tillbaka till Hälsö men med Fullt Upp flåsande i hasorna. Ni förstår, det är så mycket spännande med nytt hus!!

Men nu vill jag verkligen ta mig tid att uppdatera er på allt som hänt. Jag kör en liten rekonstruktion så att ni inte missar något!

Veckorna innan själva flytten (19 december) ägnade jag åt att packa hemmet på Nya Varvet. Med en liten kille på 7 månader går sådant i maklig takt eftersom han inte tycker att det är så roligt… Min ambition med flytten var att inte ta med något ”onödigt”. Jag ville hinna sortera, gå igenom och slänga för att inte ta med onödig skit ut till huset. Det är alldeles för lätt att det samlas saker och ting i skåp och lådor och det blir tokjobbigt att reda ut när man väl tar tag i det. Jag fullföljde faktiskt denna ambition! Passade på att rensa och städa upp i en massa saker och det känns skönt. Steg två blir att rensa bland de lådor som stod i förrådet. Alla dessa är nu undanstuvade på kattvindarna i huset och jag kommer plocka fram dem en och en för att Sortera Slänga Spara. Ni vet väl att det finns en hel vetenskap över det där? Men det är en helt annan historia som jag kommer att skriva om någon annan gång.

Nu till Hälsö!

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *