Första arbetsdagen

Det var ett tag sedan nu. Staden har krävt mycket det senaste och har inte haft tid över för dessa drömmar. Igår kväll skrev jag ut mig själv för veckan för att ge resterande tid av veckan till vår veranda. Idag var första dagen för dess interiör. (Skall bli roligt att se vilken som blir den sista). Det började bra, hade bra tempo och inget gick emot mig, jag rev väggar, och fusk parketten och hade tom reglat klart för isoleringen. Åkte till tippen, åt lunch och kom tillbaka för att finna mig i lite rådfrågningar med Martin (som håller på med fasaden på norrsidan), Martin kommenterade golvet och frågade om jag skulle isolera, va? isolera? Men det måste ju vara isolerat nog tänkte jag (eftersom att denna verandan är inte allt för gammal då den äldre revs) han tyckte nog att jag skulle kolla för att vara säker. Sen gick inte min dag lika bra längre. Under råsponten ligger det pissigt jäkla sågspån, bara att addera 1,5 dag till på schemat. Jag hatar fan sågspån och råspont golv, ännu mer råspont som är spikat 12 gånger i varje plank med 10cm spik, jag ska ta en öl för att kompensera all den svetten. Som ni ser, jag gjorde det mesta, lite kvar till morgondagen innan jag skall få ut allt sågspån i säckar. Jag utvecklas, jag tänker ibland när jag gör grejer med huset som inte är så tillfredställande så försöker jag se det som min värnplikt. Jag gjorde aldrig den och behövde aldrig presetera långmarch på befallning, utan endast stora påfresteningar efter mina egna intressen. När det är tröttsamt så tänker jag just att jag inte har något val, det är min plikt och endast min att fullfölja. Då är det inte mitt beslut längre, det hjälper. Här kommer tre bilder. / Andreas

Denna bild är lite intressant. Här ser ni tillvänster att det har vart en öppning tidigare. Fömodligen från att den äldre verandans ingång. Jag trodde nog att det var liggande timmer på denna vägg och kanske planerat lite efter det, men har fått en ny ide som ni skall få se längre fram.

Posted by Picasa

Liknande inlägg

1 comment

  1. Gött brollan. Helt rätt inställning. Och dessutom gör man det bara en gång. Du behöver ALDRIG mer rensa spån på din veranda. Och öl är ju gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *