Fredag

Bild från imorse. Vy mot Björkös nordtipp. 
Kändes att det skulle bli en fin dag redan då. Nu skiner solen, luften är hög och klar och det är väldigt väldigt vackert. Fiskmåsarna verkar tycka detsamma, jag har hört dem gala mer idag än på länge. Kändes som ett vårtecken! Jag hittade dessutom en groggy spyfluga på trappan, kan det vara ett tecken? Men det är ju lite tidigt? Jag minns förra våren, jag så besviken och arg på att den aldrig ville komma. (Om ni vill läsa mer om våren 2011 kan ni gå till etiketterna i högerspalten och klicka på Vår). 
Jag minns också att jag researchade det här med SMHI:s definition av våren. Och de har slagit fast att det inte kan vara vår innan 15 februari. Okej, då vet vi. En månad kvar då med andra ord. Minst. Sedan får man ju räkna med de obligatoriska snöovädren i april och sådär (har så svårt för det!!) 
Vad tror ni om våren 2012?
Vi har haft snöfritt hela hösten/vintern här på Hälsö och frågan är om det kommer någon alls? För min del kan det kvitta, jag vill hellre ha vår nu. Tror ni våren blir lika sen i år som förra året? Tror ni att det blir någon snö och kyla? 
Posted by Picasa

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *