Hejdå september!

I´m back in business! Tillbaka på mitt lilla kontor som jag saknat. Har nog inte varit här på 3 veckor tror jag. En av kontorskollegorna presenterade sig med namn, och det är väl ungefär så det känns. Väldigt skönt att jag hade städat mitt rum innan Hektiska September gjorde intåg i livet. Och fastighetsskötaren hade bytt trasiga spotlights, så nu ser jag bra också. Idag har vi lämnat in en ansökan om finansiering för projektet som jag arbetar med. Känns väldigt skönt att ha skrivit färdigt ansökan, fick bra feedback på den och nu är det bara att hålla tummarna. 
Hektiska September blev ingen rolig månad tycker jag. Jag var sjuk en hel vecka medan Andreas var utomlands (ingen höjdare), Rio har varit sjuk, Andy har varit sjuk. Andy har varit borta ganska mycket, och jag har också varit på resande fot. Ibland känns det som att vi möts i dörren…Vi lyckades iallafall pricka in en trevlig helg med goda vänner och vackert väder i Stockholm! 
Helgen som gick blev också en värdig avslutning på september. I fredags hade jag en trevlig dag med tantjohanna.se , det behövde jag. Sedan kom Rikard på besök ända ifrån Blekinge. Och Johan kom ut på den pippigula motorcykeln. Grabbarna fiskade hummer och jag och Rio köpte höstblommor till trädgården. Det blev mys på hög nivå. Någon hummer blev det inte, men ett par krabbor. 
Krabbrace på köksgolvet 

Jag kokade krabbor och Andy gjorde pizza i vedugnen

Och Rio lekte med de stora grabbarna – vilken lycka! 

Childgubben

Gratis underhållning för värdparet
På söndag kväll blev vi allihop familjen Trött. Rio somnade kl. 19 och jag och Andy kom tidigt i säng, skönt. Tro det eller ej men Rio sov hela natten i sin egen säng! 12 timmar obruten sömn för hans del, han behövde det, förkylningen sitter fortfarande i. 
Idag blir lite av en catchin up day, det ska handlas, gå på föräldramöte och jag ska till frisören (underbart!). Tror att oktober kommer bli bättre. Det ser jag fram emot. 

Ha en bra dag! 

Liknande inlägg

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *