”Inget är som väntans tider…”

 

Tiden går, men ingen bebis. Beräknad födelse var 10 mars, alltså i söndags. Som ni förstår blev det ingen förlossning då, och den är inte i sikte på ett bra tag vad det verkar. Hade en del förvärkar i helgen, men det klingade av. Jag räknar kallt med att det kommer ta minst ett dygn, så dagens datum den 13 mars kommer vi också passera. Lika bra det, för den 13de tycker jag inte känns så bra. Med Rio tog förlossningen från en torsdagnatt med vattenavgång till söndag morgon med akut snitt. Så någon raketförlossning räknar jag inte med att det blir den här gången heller. Men det får gärna gå lite fortare än då, den där helgen i maj 2009. Det går alldeles utmärkt om det blir en helt vanlig och ”normallång” förlossning.

Jag har tippat att fredag den 15 mars kan vara aktuell dag. Vad tror ni?

Liknande inlägg

4 comments

  1. jag är enig med dig Elsa. den 15 mars är en bra dag. det är också dagen då jag och A har kamperat i hop i tio år. Så tryck på startknappen då vettja! kramar till dig och bebisen. Men känslan är kanske ändå att den lilla tjejen (?) kommer den 18 mars. den som väntar får se… /pearl

  2. Jag trodde verkligen att det var något på gång förra helgen, tänkte på dig flera gånger och tyckte att det var ovanligt tyst på instagram och blogg 😉
    Jag tror att det blir en onsdagsbebis på onsdagen den 20 mars kanske?
    Lycka till med allt nu!
    Kramar

    1. Det var faktiskt igång härom natten, men bara så länge att jag hann bli påmind om hur förbaskat ont det gör… Stannade av helt och nu är det ”bleke” som de säger när havet ligger spegelblankt… Tack för pepp! KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *