Nu och då!

Nu är det snart 1,5 år sedan vi packde ner vår lägenhet på Nya Varvet och flyttade ut till Hälsö. Denna tid har minst sagt vart innehållsrik, det har vart mycket med mitt arbete med The North Face, men också mycket arbete kvällar o helger med vår förädling av det här gamla fiskarhuset. Ibland slår det mig med häpnad, vad man kan åstadkomma med passion, dedikation och målmedvetenhet. Man blir lätt trött när jag tänker tillbaka på det senaste året, men också stolt och lycklig. Många säger att man bara gör detta en gång, man kommer aldrig orka göra det igen.., men jag känner inte så. Jag har älskat varje projekt, givetvis en del hat finns väl där också, men i balansen så har det funnits mer att älska än att hata. Det blir lite av en livsstil, jag arbetar mycket mentalt under vardagen, detta projektet är min motpol, min balans som jag har stort behov av. Innan löpte jag för att göra slut på min kropp fysiskt, hantverk och renovering ger mig exakt samma tillfredsställelse. Nu till det jag ville visa er, lätt att vandra iväg ibland.. 3 bilder från förr, nu och för 1,5 år sedan. Detta är ger mig precis samma känsla som att springa 10 000m på 34 min. Mäktigt. / Andreas

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *