”Om gud vill”

Nina Persson som skådespelerska?
Har jag missat nåt eller?
Svensk 70-talsrulle producerad 2006?
Av Amir Chamdin??!!

Jag vet i f-n var jag var när den här nyheten släpptes, men inte var det vid medvetande iallafall. Skulle äta lite lunch och ville komma bort från datorn en stund. Gick till tv:n för en stunds underhållning medan jag skyfflade in bröd och köttfärssås (oerhört lyxig lunch, jag vet). Ser lite dåligt för ljuset reflekteras i tv-skärmen. Men hör att konturen av tjejen låter som Nina Persson, och han bredvid – är inte det  väldigt likt Amir Chamdin? Kollar infon om filmen och ser att den heter ”Om Gud vill”. Går till wikipedia – thank god for internet! – och mycket riktigt. Det ÄR Amir Chamdin och Nina Persson. I en långfilm som Chamdin regisserade själv, hans debut i sammanhanget. Ser också att Nathan Larsson gjort filmens musik, och det mina vänner är Nina P.s äkta man. Amir är ju från Infinite Mass som jag skrivit om tidigare, och har sedan gjort intressant samarbete med Nicke från Hellacopters. Att han gett sig in i filmens värld visste jag, men har tydligen missat den här filmen som heter ”Om gud vill”. (På arabiska betyder det Inshallah, ganska tjatigt uttryck i det sammanhanget om du frågar mig.) Han har väl blivit mer känd som regissör för filmen om Cornelis Vreswijk som jag tyvärr fortfarande inte sett. 
Jaha. Då har man lärt sig något nytt såhär på lunchen. 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *