Ormbunkar

Just nu tycker jag mycket om ormbunkar. De är lika krispigt fräscha som tuplaner på vintern. Ormbunkar, eller fräken bräken som det väl egentligen heter, är en väldigt grafiskt snygg växt. Titta på bladen på nära håll så får ni se! Nyplockade ormbunkar luktar som en skogstjärn. 
Jag plockade in ett helt gäng och ställde på avsatsen ovanför trappan. Ett utrymme som behöver ett blickfång. Nöjd med resultatet! 

Liknande inlägg

3 comments

 1. Dom DÄR bunkarna gillar jag med! Lite skogsmystik över dom! Men dom där stora, som är ”riktiga” blommor har jag inte lärt mig att gilla än. Dom där som man har inne jämt.
  Kanske kommer.. jag har ju börjat tycka om pelargoner också så.. Fniss!
  Kram!

 2. Det är så fint med ormbunkar!
  Tack för utmaningen, ska anta den så fort jag hinner.
  Och tack för tipsen om huset på varvsvägen, det var dock lite väl dyrt för oss. Tomterna har vi missat, ska genast kolla in! Som det ser ut nu blir det ny lägenhet för oss istället, har dock inte hittat något än men planerna är lite ändrade. Är så nyfiken på hur det går för den gamla skoaln, har de börjat renovera än? Det hugger liiite i hjärtat varje gång jag tänker på att det inte blev vårt.
  Men jag vet – det kommer fler tillfällen 🙂
  Kram Johanna

 3. Hej Johanna!
  Ja, priset var ju helt galet för det huset. Inte rimligt! Förstår detta med skolan… Vi har varken hört eller set någonting – nada! Förrän igår! Då stod det en container utanför som var helt proppfull med grejer. Blev lite sugen på att containersurfa…

  Kram!
  Synas snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *