Semester på Kreta del 1

Ser ni vad det står på skylten? ”Good Times in Room No 2703” Det kan väl sammanfatta vår underbara semester för två veckor sedan på Kreta! Hotellet var fantastiskt. Fyllt med sval, snygg skandinavisk design med en twist av grekland. Det var verkligen vilsamt vackert. Sånt betyder mycket för mig. God mat, utmärkt service och väldigt generös och trevlig personal förgyllde kvällar och dagar. Här kommer lite referat!

Som jag berättade för er i april hade vi alltså nu äntligen lyckats boka en resa! Vi hade sett bilder på anläggningen och förstått att den var ganska ny. Men vi trodde inte att det skulle vara så bra som bilderna visade, det var liksom lite för bra för att vara sant. Men när vi kom ner visade det sig att bilderna för en gångs skull inte ljög…

Poolen var verkligen heeelt okej…

Likaså lille semesterfiraren som fått en helt uppsättning nya kläder för ändamålet…

Och frukosten! Frukosten! Ni vet ju att jag älskar frukost…?

…just det.

Unnande mig bara den här omfattningen första och sista dagen dock. Hade ju inget resårband i brallorna precis. 


Inramningen till frukostmåltiderna var ju inte heller precis fel… Som en marockansk innergård (vad är det de heter nu igen?) Me like.


Middagar på restaurangens terass där hav och pool gick ihop… Lite skönt loungigt musik gömd i bose-högtalare bland buskarna – det kallar jag genomtänkt.

Fortsättning följer. 

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *