Tumlaren & Grodan

Fredag, fredag är tveklöst den bästa dagen per vecka, och denna fredag så fick jag möjligheten att för första gången följa med Rio på strten för hans andra kurs i vattnet. Rio är nu på väg att få en grodas färdighet i vatten. Jag vill ocksåt tycka att han är en av de bästa i gruppen, få kan kicka och spraka som vår Rio, enda som fattas är att det växer ut stora fotblad så skall ni snart se att Ian Thorpe är ett minne blått. Lektionen efter oss så kom kusin Noah, tumlaren. Han ligger några kurser upp från Rio och är snart lika kvick i vattnet som ett markrill stim i Gullmarn.


Posted by Picasa

Liknande inlägg

2 comments

  1. Vilken liten krabba! Snart får hälsöborna hålla i seglen för snart kommer de bara se svallvågorna efter Rio. Idag kan vi även glädjas över att Tova har lyckats gå från ryggläge till magläge på helt egen hand. Två gånger! Ingen slump alltså. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för familjen Eksäter… Snart får Rio en skicklig badkamrat… Om två veckor ska vi se om inte vår lilla uggla kan crawla… (ho hoooo säger ugglan).

  2. Nä, nu har det inte varit nåt inlägg på flera dagar… VAD HÄNDER MED HALLEN!!!??? Hittat någon båtmast än eller? Och var f*n hände med byggfläkten? 🙂
    Systra di

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *