Vecka 17

Nu är det vecka 17 i följetongen om bebisen. Det innebär att jag är i ungefär fjärde/femte månaden. 40 veckor totalt räknar man med att en graviditet är. Men den kan också bli 43. Så blev det med Rio. Han tyckte helt enkelt att han inte var riktigt färdigbakad förrän 43 fulla veckor passerat. Alltså 10 månaders graviditet… Tror ni jag var trött på det vid det laget eller?

Att producera en ny människa tar på krafterna. Denna sommaren och hösten har gått i total trötthet från min sida. Ingen energi alls över till något mer än det nödvändiga. Det kliar i fingrarna att få fixa hemma, göra om lite här, sortera bort något där. Men när jag väl får någon tid över är jag så trött att jag bara däckar. Jag hoppas på ändring på det nu. Det sägs ju att tiden för fjärde, femte och sjätte månaden ska vara gyllene och härliga. Kan inte säga att jag kommit dit riktigt än.

Illamåendet har börjat ge vika nu, och det är skönt. Jag kan fortfarande ha dåliga dagar, men det är inte så att jag inte kan somna på kvällen längre för att jag mår illa. Humöret känns väl något bättre (?) Var ohyggligt förbannad på Andy hela sommaren. För allt han gjorde – och inte gjorde. Det var samma sak förra gången,

Liknande inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *